icon-massage-zakelijk

Massage op kantoor

Als masseur en coach combineer ik twee disciplines: Aandacht voor lichaam èn geest. 80% van het ziekteverzuim stelt menige HR afdeling, ontstaat door werknemers die langdurig niet goed in hun vel zitten; Stress, onderlinge spanning, zich niet gehoord voelen of zich niet voldoende kunnen uiten… Oorzaken van ziekmelding. Maar wat als de (massage)behandelingen behalve de fysieke benadering, eveneens inspelen op wat de werknemer bezig houdt? De signalen bewust helpt maken en werknemers leert op hun (lichaams)signalen te anticiperen?  

Bij diverse bedrijven ben ik wekelijks te gast om met behulp van (shiatsu) stoelmassage het zelfhelend vermogen, want dat is het, een boost te geven. Dat deze methode van waarde is, laat zich aflezen aan de volgende feiten…

Stoelmassage op kantoor

98% van de werknemers laten in mijn enquêtes het volgende weten:

Reduceert stresslevel

Verhoogt sfeer en werkmotivatie

Verlaagt ziekteverzuim

Vermindert klachten

Het is belangrijk dat je goed zorgt voor je personeel. Met een zittend beroep en veel deadlines is het belangrijk om af en toe te kunnen ontspannen en tips te krijgen over je houding.
Ik geloof echt dat een massage tijdens werktijd je meer helpt te ontspannen en ontzettend preventief werkt waardoor er minder ziekteverzuim zal zijn.
Sinds ik gebruik maak van de massages heb ik geen last meer van RSI klachten. Werken achter mijn bureau is sindsdien een stuk comfortabeler.
Even weg van de realiteit om daarna met nieuwe energie je werk te continueren.
Het geeft een break van het werk, zorgt ervoor dat je daarna weer vitaal en gemotiveerd aan de slag kunt. En het maakt je bewust van evt. nek- rugklachten en zet je aan tot het verbeteren van je zithouding.
Even helemaal met de gedachten ergens anders te kunnen zijn, geeft de mogelijkheid op een frisse blik op het werk daarna.
Fijn voor stijve spieren en anders wel voor algehele ontspanning.
Momentje waar ik naar toe leef.
Ik heb het idee dat het bijdraagt aan een goede houding en rsi voorkomt.
Het is een super fijn cadeautje!
Even ontspannen en bewust worden van je houding als je achter een computer zit.
Ik voel me echt weer lekker los na een massage tijdens het werk. Ik heb het gevoel dat ik er daarna nóg beter tegenaan kan.
Mijn lichaam voelt los en prettiger en dat is fijn aangezien ik veel achter mijn bureau zit.
Minder kans op rug- en nekklachten, even opnieuw opladen tussen het werk door.
Ik merk het direct als ik een tijd niet geweest ben dat ik veel meer last krijg van mijn nek en armen. Met de massages heb ik veel minder last en voel ik me daardoor beter. Ook geeft de ontspanning weer ruimte in je hoofd om weer keihard aan de slag te kunnen.

Stoelmassage kosteloos ervaren op kantoor?

Top! Het is dus vrijblijvend. Neem contact met ons op voor een demo-dag.

FAQ

  • Stoelmassage, ook wel bekend als shiatsu of drukpuntmassage, reduceert stress aanzienlijk!
  • Op tijd opladen, je lijf ontspannen en je hart luchten. Dat wekt werklust en waardering op.
  • RSI/CANS worden behandeld, zoals ‘n muisarm. Masseren ter preventie loont bij herhaling.
  • Ja, want massage reduceert stress. Ook vroegtijdig signaleren van klachten blijkt effectief. Op aanvraag kan ik je anonieme enquête uitslagen tonen. Die spreken voor zich.
  • Terugdringen van ziekteverzuim met 1% op 50 werknemers levert op jaarbasis al snel € 26.000 op, massagekosten zelfs inbegrepen.
  • Facturatie alleen van daadwerkelijke behandeluren.
  • Jaarlijkse enquête t.b.v. kwaliteitswaarborg.
  • Samenwerking vrij van contractperiode.
Het contact met Baldur is laagdrempelig en hij houdt goed rekening met hoe de ontvanger de massage ervaart. Hij voelt waar de behoefte aan massage zit en weet hier op een prettige manier mee om te gaan.
Carola